Szállítási információk

A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Fontos: az automatáknál csak bankkártyával tudsz fizetni. Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso/)

Bővebb információ: http://www.foxpost.hu/csomagatvetel-hogyan

Nyomon követés: A webáruháztól kapott üzenetben található azonosító kód megadásával a https://foxpost.hu/csomagatvetel oldalon.

Minimális/maximális rendelési mennyiség: A webáruházban maximum 25kg-ig tudod a rendelésedet leadni ezen szállítási mód esetében. Ennél nagyobb mennyiség esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csomagfeladás: A rendelés rögzítéséhez képest 1-3 munkanapon belül feladjuk a csomagot/okat a FoxPost automatában.

Szállítási díjak:

Csomag súlya Szállítási költség
0-25 kg 890 Ft

Ingyenes szállítás 20.000Ft felett.

Fizetési módok: Banki előre utalással, (Barion) online bankkártyás fizetéssel, utánvéttel (csak bankkártyával).

Utánvét díja: minden esetben 350 Ft.

Csomagolás: Környezetkímélő és újrahasznosítható csomagolást alkalmazunk, ezért kérjük anyaguknak megfelelő szelektív hulladékgyűjtőkbe helyezze.

Kézbesítés-átvétel: A kiszállítási idő a feladástól számítva 1-4 munkanap.

Csomagőrzés: 3 nap. Az átvételi határidő lejárata után visszavisszük a raktárunkba, ahol további egy hétig tároljuk. Ez idő alatt a címzett és feladó is kérhet újraküldést, melynek a díja 1099 Ft. Az ismételt kézbesítés költségét a címzett az automatánál tudja rendezni bankkártyával. Ha nem kérsz újraküldést, a csomagodat visszaküldjük a feladónak 500 Ft ellenében.

ÉrtesítésSMS és e-mail üzenetek a csomag státuszáról

FONTOS: A rendeléskor megadott telefonszám, amelyre a FoxPost azonosító kód érkezik kizárólag magyar (+36-os előjelű) lehet, ellenkező esetben a FoxPost rendszere hibásnak minősíti és nem tudja kiküldeni SMS-ben a megrendelő részére a az automatát nyitó kódot.

A Csomagküldő futárszolgálat kiterjedt csomagszállítást vállal az ország egész területén, jelenleg több mint 7300 átvevőhellyel, hogy Ön minél kényelmesebben személyesen is átvehesse online megrendelt csomagját.

A Csomagküldő átvevő pontok frekventált helyeken találhatóak a könnyebb megközelíthetőség érdekében.

Az automaták listáját és további információt itt találsz: (link: Átvevőhelyek | Csomagküldő (csomagkuldo.hu))

Bővebb információ: Csomagátvétel | Csomagküldő (csomagkuldo.hu)

Nyomon követés: Amint feladjuk a megrendelt csomagot, a Csomagküldő azonnal e-mailt küld Önnek a nyomonkövetési azonosítóval. Ennek köszönhetően „online követheti“ csomagját az alábbi linken: Nyomkövetés | Csomagküldő.hu (packeta.com)

Minimális/maximális rendelési mennyiség: A webáruházban maximum 10kg-ig tudod a rendelésedet leadni ezen szállítási mód esetében. Ennél nagyobb mennyiség esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csomagfeladás: A rendelés rögzítéséhez képest 1-3 munkanapon belül feladjuk a csomagot/okat egy Csomagküldő feladó ponton.

Szállítási díjak:

Csomag súlya Szállítási költség
0-5 kg 990 Ft
5-10 kg 1890 Ft

Ingyenes szállítás 20.000Ft felett.

Fizetési módok: Banki előre utalással, (Barion) online bankkártyás fizetéssel, utánvéttel (készpénzzel vagy bankkártyával)

Utánvét díja: minden esetben 350 Ft.

Csomagolás: Környezetkímélő és újrahasznosítható csomagolást alkalmazunk, ezért kérjük anyaguknak megfelelő szelektív hulladékgyűjtőkbe helyezze.

Kézbesítés-átvétel: A kiszállítási idő a feladástól számítva 1-3 munkanap.

Csomagőrzés: 7 nap. Amennyiben úgy látja, hogy a megadott határidőig nem tudja átvenni csomagját, lehetősége van a Csomagküldőtől korábban kapott SMS-re válaszolva (mely a jelszót tartalmazta) meghosszabbítani a csomag tárolási idejét 21 nappal ingyenesen.

Értesítés: SMS és e-mail üzenetek a csomag státuszáról

KÖRNYEZETBARÁT SZÁLLÍTÁSI MÓD - BICIKLIS FUTÁRRAL BUDAPEST BELSŐ KERÜLETEIBEN
Partnerünk SZAKÁL BENCE e.v.

Biciklis futárral a megrendelt termékeinket Budapest területén belül meghatározott irányítószámokra tudjuk csak kiküldeni.

Bővebb információ, csomagkövetés: Belföldi csomagfeladás gyorsan és olcsón - FOXPOST

Minimális/maximális rendelési mennyiség: A webáruházban maximum 25kg-ig tudod a rendelésedet leadni ezen szállítási mód esetében. Ennél nagyobb mennyiség esetén kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Csomagfeladás: A rendelés rögzítéséhez képest 1-3 munkanapon belül feladjuk a csomagot/okat a FoxPost automatában.

Szállítási díjak:

Csomag súlya / Szállítási költség

0-15 kg 1790,-

15-25 kg 2499,-

Ingyenes szállítás 20.000Ft felett.

Fizetési módok: Banki előre utalással, (Barion) online bankkártyás fizetéssel, utánvéttel (CSAK készpénzzel).

Utánvét díja: minden esetben 350 Ft.

Csomagolás: Környezetkímélő és újrahasznosítható csomagolást alkalmazunk, ezért kérjük anyaguknak megfelelő szelektív hulladékgyűjtőkbe helyezze.

Kézbesítés-átvétel: A kiszállítási idő a feladástól számítva 2-3 munkanap. Az automaták ürítési idejét itt találod. A csomagok kiszállítására a FoxPost időgaranciát nem vállal.

Értesítés: A kiszállítást megelőzően sms-ben és email-ben értesítést küldünk a futár érkezési időpontjáról. Az email-ben található webes elérési helyen módosítani lehet a kiszállítás napját és a kiszállítási címet is, amennyiben a házhozszállító partnerünk által javasolt időpont nem megfelelő a címzett részére vagy más címen szeretné átvenni a csomagot.

SMS és e-mail üzenetek a csomag státuszáról

FONTOS: A rendeléskor megadott telefonszám, amelyre a FoxPost értesítés érkezik kizárólag magyar (+36-os előjelű) lehet, ellenkező esetben a FoxPost rendszere hibásnak minősíti és nem tudja kiküldeni a megrendelő részére az SMS üzenetet.

Fizetési információk

Üzletünkben és a webshopon leadott rendelés esetén is lehetősége van a termék árát a termék átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával  kifizetni.

Kérjük a rendelés leadása előtt győződjön meg róla, hogy az Ön által választott szállításhoz milyen fizetési módok elérhetőek.

A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti.

Spájz 2020 Kft.
Erste Bank - 11600006-00000000-94107500

Banki előre utalást esetén kérjük, a közlemény rovatba tüntesse fel:
A MEGRENDELÉS SZÁMÁT (pl. #123456)

Bármely szállítási mód esetén lehetősége van a rendelés értékét a csomag kézhezvételekor kiegyenlíteni, amennyiben ezt a fizetési módot szeretné, akkor a "Pénztár" menüpontban válassza az "Utánvétel" fizetési módot.

Utánvét esetén az alábbi módokon tudja kifizetni a rendelés értékét:

Foxpost automata - kizárólag bankkártyával
Foxpost házhozszállítás - a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával
Csomagküldő.hu pontok -  az átvevő ponton készpénzzel vagy bankkártyával
Biciklis futár - a futárnál készpénzzel vagy bankkártyával
PickPack pont - hamarosan
Sprinter házhozszállítás - hamarosan

Az utánvétes fizetés kezelési költsége minden esetben 350Ft.